Booking

All inclusive Nordlystur - Explore The Arctic

Dato: Lørdag 10 nov 2018 - søndag 31 mar 2019 Vis kart

Vi tar dere med til de områder som tilbyr de beste muligheter for å få oppleve nordlyset.

Om det er klar himmel på kysten så kjører vi ofte dit. I dette området finnes mange naturskjønne fjorder, strender og fjellområder. Er det overskyet på kysten så må vi legge turen lengre innover i landet og gjerne over mot Finland. Vi bryr oss ikke om tiden, men er ute så lenge det er muligheter for å se bra nordlys. I løpet av kvelden bytter vi vanligvis plass et par ganger slik at en får oppleve ulike horisonter og utsiktspunkt. Vi unngår selvfølgelig områder med forstyrrende lys. Våre små grupper gjør opplevelsene spektakulære og gir de et personlig preg.
Det inngår alt av varme klær som behøves for å få en behagelig kveld. Under turen kommer dere til å få kjennskap og lære mer om området, nordlyset og hvordan man tar best mulige bilder. Vi tar også selv bilder under turen som vi sender til dere i etterkant. I løpet av kvelden serveres også middag med lokale ingredienser rundt et varmende bål.

Inkludert: To lokale guider, film om nordlyset, bål, middag, varm drikke, varmedress, vinterstøvler, brodder, sokker, lue, votter, fot & håndvarmere, kamerastativ, hodelykt, bilder fra turen og aurora portrett.
Varighet: 6 - 10 timer
Antall deltagere: 2-15
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted: kl. 18:30 på Radisson Blu hotell
Valgfritt: Pick-up fra Lauklines

Vis mer

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

  • Telefonnummer (booking)
    +47 948 60 941